StatCounter

joi, 6 decembrie 2012

Proiecţie specială a filmului „După Revoluţie”, cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului


A doua zi după alegeri, de Ziua Internaţională a Drepturilor Omului, Universitatea Româno-Americană, Asociaţia One World Romania şi Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundaţiei Konrad Adenauer îi invită pe cei interesaţi la o proiecţie specială a documentarului DUPĂ REVOLUŢIE de Laurenţiu Calciu.
Prezentat în cadrul ediţiei din 2011 a festivalului internaţional de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania, filmul documentează situaţia din Bucureşti în primele 6 luni dupa revoluţia din 1989. Este o perioada de proteste continue împotriva guvernului care a preluat conducerea de la Partidul Comunist. Contextul este dat de lideri politici şi jurnalişti şi de alegerile grăbite (şi puternic contestate). Alegerile din 1990 sunt prezentate printr-o secţie de votare supra-aglomerată şi prin conferinţa de presă a monitorilor internaţionali, care se declară şocaţi de numărul mare de nereguli întâlnite.
Proiectia va fi urmată de o discuţie cu publicul, la care vor participa: Dragoş Ghiţulete (jurnalist), Andrei Muraru (IICCMER), Liviu Mihaiu.
Evenimentul va avea loc luni, 10 decembrie, ora 18:00, în Aula Universităţii Româno-Americane, Bd. Expoziţiei, nr.1B, Sector 1
Intrarea este libera.
     Informaţii preluate de facebook.

Niciun comentariu: